Inschrijven en betalen


Waar kan ik een beurtenkaart of een maandkaart kopen?

Dit doe je via onze webshop.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een Bootcamp, een Fitcamp of een proefles?
Koop eerst een beurt, beurtenkaart of abonnement aan via onze webshop, registreer je vervolgens en schrijf je in door de juiste fit- of bootcamp aan te duiden in het uurrooster.

Hoe kan ik mij inschrijven voor Personal Coaching?
Indien je Personal Coaching wenst, maak je een persoonlijke afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0497/230 115.

Wat zijn de tarieven?
De tarieven vind je alsook op onze webshop terug. De tarieven van Personal Coaching kan je aanvragen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch naar 0497/230 115.

Kan iedereen zich inschrijven voor een Bootcamp Coach training?
We adviseren de beginnende sporter en mensen met een maatje meer om te starten in onze Fitcamp. De gemiddelde en gevorderde sporter kan zich inschrijven in onze Bootcamp waarbij het niveau hoger ligt en lopen een vereiste is.

Moet ik mij nog steeds inschrijven, ook al heb ik een beurtenkaart of maandkaart?
Ja, wij vragen je steeds in te schrijven. De trainer weet op die manier hoeveel deelnemers aanwezig zijn en kan je daardoor bereiken bij bijzonderheden. Wanneer de groep te groot wordt, schakelen wij een extra trainer in. Daarom is het belangrijk dat je jezelf altijd inschrijft voor de training en dit ook tijdig doet, dan hebben wij voldoende tijd om een extra trainer in te zetten.

Hoe lang op voorhand moet ik mezelf inschrijven/afmelden?
Inschrijven of afmelden voor een Bootcamp of een Fitcamp kan tot één uur voor aanvang. Afmelden kan je doen door in de door jouw gekozen Bootcamp of Fitcamp op "deelname verwijderen" te drukken.

Trainingen


Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan Bootcamp Coach trainingen?
Nee, onze Bootcamps zijn ideaal voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sporter. De training zal aangepast worden aan jouw niveau. Door intervaltraining toe te voegen in onze Bootcamp zal je verbaasd zijn hoe snel je je conditie kan opbouwen! Luister vooral goed naar je eigen lichaam en samen zorgen wij dat je het maximale uit elke training haalt.

Hoelang duurt een Bootcamp of een Fitcamp?
Elke Bootcamp of Fitcamp duurt 60 minuten. Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn zodat we steeds op het aanvangsuur kunnen starten.

Helpen de Bootcamp Coach trainingen mij om af te slanken/vallen?
Jazeker, maar helaas niet van slechts één training. Neem je aan meerdere Bootcamp Coach trainingen deel en combineer je dit met een gezond voedingspatroon, dan zal je snel resultaten zien. Tijdens onze Bootcamp Coach trainingen werken we vooral met ons eigen lichaamsgewicht en gaat er veel aandacht naar de grote spiergroepen, die de verbranding in je lichaam bevordert.

Gaan de Bootcamp Coach trainingen door bij slecht weer?
In principe gaat een Bootcamp of Fitcamp altijd door, tenzij er sprake is van onweer. De Bootcamp Coach zal in deze gevallen contact met je opnemen. Vandaar nog eens het belang om je telkens in te schrijven!

Wat moet ik voorzien?


Wat neem ik mee naar een Bootcamp Coach training?

Voorzie je van comfortabele sportkledij en een paar goede (hardloop)sportschoenen. Vergeet zeker geen flesje water en eventueel een handdoek. Je waardevolle spullen kan je best thuis of in je wagen laten

Waar laat ik mijn spullen tijdens de training?
Er is geen locker of kleedruimte beschikbaar. Neem dus geen extra spullen mee of laat deze achter in je wagen.

Vacature!


Ben jij een sportieve, enthousiaste en supergemotiveerde trainer en wil jij graag ons team versterken?

Neem dan contact op met Kristof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0497/230 115.

Meer in deze categorie: « Personal Coaching Vacatures »

Enkele sfeerbeelden